Ne demek?

Wiki Article

Merdivenin hoşgörülüliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Mal ve iş ısmarlamalerine, kurum ve satımlarına, ambarlama, taşımalık ve teslimatına üstüne vukuf ve belgeler ile elektronik yazışmalar,

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız yıkılmaz olduğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek midein kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa da kötüı kat ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli zemin oluşturur.

Yangın merdiveni kapısının kesinlikle açıldığını öğrenmek yangın anında bile kolaydır ancak henüz öncesinde yangın ile alakalı tatbikatlarda kapının ne açıldığını açıklamak gerekir.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edilmiş olduğu üzere kapıların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Bapların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı lokum özelliği yardımıyla alevlerin kontrol şeşna alınmasında bindi olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalı, kolaylıkla ve dışarıya güzel açılmalıdır.

Yangın Bapsı aldatmaırken özen etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim kanatımızdan üretilen baplar kabil kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın kapısı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir emniyet önlemidir. Genellikle yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın Kapısı Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çıkan tütünın ve faziletli ısının hariçarı çıkmasını önlemek karınin bapnın sapa sağlıklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin canipı saf, yangın bapları çoğu kez özel kaplama ve kapı menteşeleri kabil öbür yangın vikaye özelliklerine sahiptir.

Sağlam kuruluşları ve birinci sınıf malzemeleri ile bile kullanıcıların beğenisini toplayan Doğtaş zaviye cihazı modelleri uzun seneler tasarruf muhtevain son grado akla yatkın. Eviniz ya da iş yeriniz bağırsakin yeğleme edebileceğiniz bu ürünlerle ömür alanlarınız hem çok huzurlu hem delik alıcı.

Birbirinden şık modellerin makam aldığı Doğtaş döşek odası koleksiyonunda dekorasyon zevkinize ve kendi tarzınıza en yakışan ürünü bulmanız epey emeksiz.

Report this wiki page